September 22 2019 07:56:00
Navigation
4. Esbjerg Gruppe
· Forside
· Nyheder
· Historie
Aktiviteter
· Ulve/Junior
· Spejdere
· Rovere
· Klatring
· Juletræer
Internationalt
· Eurocamp
· Samarbejde
Hytter
· Rovfuglereden
· Jens Granes Hus
· Golfhuset
Andet
· Fotoalbum
· Filer/data
· Spejder FAQ
· Links
· Medlemslogin
Info - English & Deutsch
Images: engelskflag.gif
Spejdere
Hos spejderne er råbåndsknob og simple besnøringer kun begyndelsen på noget større!

Pizzaen bagt i den hjemmelavede ovn skal spises og i mens varmes vandet til opvasken via et gasblus. Tjooo, det hjemmelavede og ombyggede køkkenarrangement som indeholder 2 gasblus og gaskøleskab og som oprindeligt stammer fra en campingvogn er slet ikke så ringe at have med på lejr. Luksus vil alle de gamle spejdere nok kalde det... 

Mørket sniger sig ind og kun lyset fra en petroleumslampe og et par Iphones er efterhånden tilbage. Ghettoblasteren kan svagt høres, batterierne er også ved at være helt flade efter et par dage på lejr....

Hos 4. Esbjerg er du spejder i nutiden. Det betyder ikke at alle gamle spejdertraditioner er gemt/glemt, men nogle ting er bare blevet lidt lettere end dengang far var dreng.

Én ting er sikkert, du lærer en masse som spejder i troppen. Desuden får du også nogle nye venner som du helt sikkert kommer til at tilbringe mange sjove timer med.  

I 4. Esbjerg har vi tradition for at tage på flere weekendture hen over året. I Alslev findes "Rovfuglereden" som er en skummel lille hytte og som egner sig perfekt til en weekend med en flok eventyrlystne spejdere. Desuden benyttes hytter i Marbæk også. En årlig sommer-kanotur på Varde å plejer at være en selvfølge. 

Sommerlejren er en større lejr som for eksempel Eurocamp, spejderkorpsets landslejre, eller en tur til udlandet, for at besøge en af vores udenlandske venskabsgrupper. Specielt de udenlandske lejre plejer virkelig at være noget der batter hos spejderne.

articles: artikler_spejder.JPG

Troppen er for unge i 4.-10. klasse. De mødes tirsdag kl. 19-21 i hytten på Golfvej 2 (golfhuset). Du er velkommen til at kigge forbi og se hvad vi laver.  

articles: artikler_spejder1.JPG
Enhver kan jo trænge til en bette lur...

htj 21-03-11

Bliv Ulv!
Ulv
Er der en ulv gemt i dig?
Der er altid plads til en ulv mere i flokken!
Mvh. Ulvelederne.
Siden dannet på: 0.02 sekunder 3,114,128 Unikke besøg